Despre noi

Bijuterii rafinate

La Diamond Boutique veți găsi o gamă largă de bijuterii din care puteți alege articole potrivite pentru toate ocaziile și stilurile. 

Fie că este vorba de bijuterii pentru accesorizarea ținutelor de zi, bijuterii pentru completarea ținutelor spectaculoase de seară sau bijuterii care simbolizează dragostea și uniunea eternă, noi vă vom consilia pentru a face cea mai bună alegere.

Unic importator Polello

Din 1976, Polello reinterpretează tradiții, orientând verighetele spre un design rafinat, vizibil în materiale, culori, linii și detalii. 

De-a lungul timpului, brandul s-a extins și cu o gamă de bijuterii realizate de artizani pricepuți.

Împărtășim cu brandul Polello aceleași valori: pasiune și profesionalism, tradiție și inovație, artă și meșteșug, garanția calității.

Suntem bucuroși că am adus verighetele și bijuteriile Polello mai aproape, la Diamond Boutique. Noi vom fi aici pentru a vă oferi toate detaliile necesare îndeplinirii dorințelor dumneavoastră.

Unde ne găsești?

Ne găsești pe Calea Victoriei Nr. 26, Sector 3, Bucuresti.

Diamond Boutique comercializeaza exclusiv bijuterii cu diamante si diamante libere. 

Intr-un spatiu elegant si foarte bine structurat, au fost integrate toate elementele unei afaceri care cere discretie, intimitate si rafinament: zona centrala de prezentare a bijuteriilor, o zona etajata destinata clientilor care doresc mai multe informatii despre bijuterii si diamante si un separeu, retras privirilor, care ofera discretie maxima clientilor fideli. 

Contactează-ne

Adresa email

office@diamond-boutique.ro

Număr de telefon

021 31.25.300
0736 639.838

Locație magazin

Calea Victoriei Nr. 26, Sector 3, Bucuresti 

Înscrie-te la newsletter

Descoperă cele mai recente colecții, știri și lansări exclusive de la Diamond Boutique:

Coș cumpărături